Kjøpsvilkår

Bestilling

Alle bestillinger fra oss er bindende, normalt vil du motta en ordre bekreftelse automatisk litt etter bestilling på den e-post du har oppgitt. Om du ikke mottar en slik bekreftelse eller du vil gjøre forandringer i din bestilling kontakt oss snarest på telefon 62362100 eller ordre-mail: order@bcb.no. Det er 18 års aldersgrense på nettbestillinger, så er du under 18 år må du få en foresatt til å bestille for deg i sitt navn.

Vi gjør oppmerksom på at falske bestillinger der vi får en merkostnad kan bli anmeldt.

Spesialbestilte varer og bestillingsvarer ( der det står dette på "kjøpeknappen" eller det blir informert om på mail/melding)er bindende og kan ikke avbestilles eller returneres. Dette pga. at slike varer koster mye for oss å få til Norge og vi kan da ikke sende dette tilbake. For vanlige varer se under "retur" og "reklamasjon"

Betalingsvilkår

Det finnes forskjellige betalingsløsninger i vår nettbutikk, samt mot tillegg kan du be om at pakken sendes i oppkrav eller du kan betale på forskudd etter avtale.

Priser

Alle priser der annet ikke er oppgitt er inkl moms. Vi tar forbehold om feil info og priser, men det skal så langt det lar seg gjøre være rett.

Leveringsvilkår

Varene sendes til oppgitt postadresse. Store pakker som styling, pansere ol. krever vi at det betales før vi sender. Dvs. du kan bruke alle løsninger utenom oppkrav på sendingen. Ved store avvik i den automatiske fraktberegning tar vi kontakt med deg som kunde.

Retur

Det gis 14 dager returrett av varer som er i uåpnet original forpakning, derav ubrukt og uten skade. Tilbudsvarer og utgående varer byttes ikke, evt. omkostninger, tur og retur frakt betales av kunden. Elartikler og undertøy tas ikke i retur. Du må alltid ta kontakt med oss på mail med info om ditt ønske om å bytte en vare før du sender den til oss. Har vi sendt deg feil produkt tar du kontakt for i slike tilfeller som er veldig sjeldne dekker selvsagt vi fraktomkostninger begge veier. ( du vil få tilsendt en returlapp etter avtale)

Reklamasjon og garanti

Gjelder i 12mnd. etter fakturadato eller etter kjøpsloven der det er aktuelt. Vi må alltid ha varen inn til oss for kontroll før vi kan behandle et spørsmål om reklamasjon. Vi gjør også oppmerksom på at skal en reklamere eller benytte garantien på et produkt det er feil på, må det kunne vises til rett montering og bruk. Da mange av produkter på en bil krever kunnskap for å montere riktig, slik at holdbarheten og passform blir som forventet. Da veldig mange av våre produkter selges til personer som skal bruke dette til modifisering, trimming, ombygging osv. så gjelder reklamasjon og garanti kun på selve produktet og dekker ikke andre deler og arbeid som medgår. Produkter som benyttes på løpsbiler, spesial trimming, ombygging og så videre gjelder det ikke garanti/reklamasjon på, kun at produktet skal være i forventet stand ved mottak og før bruk. Ved alle typer retur, reklamasjon og garanti må kjøper fremvise kvittering. Dette for at det skal bli rett i systemet.

Skulle du som kunde være så uheldig at et av våre produkter ikke holder mål, så tar du kontakt for videre behandling av din sak. I noen tilfeller kan det være aktuelt og utbedre det produkt du har kjøp, lar ikke dette seg gjøre byttes produktet i et tilsvarende produkt. Det er alltid fint om en tar bilder og kan fremlegge dette og evt. annen dokumentasjon av feil og mangler.

Er det noe som er uklart før montering av et produkt eller du / mekanikker ikke har fagmessig opplæring som gjelder det som skal monteres er det viktig å tilegne seg dette før en setter i gang. Vi vil så langt vi klarer komme med tips og råd ut fra våre erfaringer og opplæringer med produktene.

Transportskader

Vi følger postnord og der det er aktuelt postens garantier for erstatning for varer som blir skadet i under transport. Det er veldig viktig at du tar kontakt med plassen du hentet pakken om noe er skadet, der vil dem hjelpe deg med skademelding som må fylles ut. Dette må gjøres omgående om du skulle være så uheldig. Men vi kan opplyse om at vi har veldig lite skader på våre forsendelser.

Uavhentet gods

Der varer kommer i retur når kunde ikke har løst ut pakken ,vil kunden bli belastet med portofrakt tur/retur etter vekt og volum i tillegg kommer omkostninger på kr. 63,-.

Bruksområder

Noen av våre spesialvarer er kun beregnet i utstilling, sport- og løps sammenheng og er derav uten typegodkjenning for vanlig gate godkjenning, så disse brukes på eget ansvar .
All type ekstrautstyr og deler må sammenlignes og prøves på bil før eventuell lakkering og videre bearbeiding. Er det tvil ta kontakt med oss om dette.

Opphavsrett

Alle bilder og tekst på våre web sider er under opphavsrett loven(åndverksloven) og kan ikke benyttes av andre uten skriftelig godkjenning fra oss.