Bilverksted for alle typer biler!

BCB verkstedet er et godkjent MECA carservice verksted!

Vårt verksted er åpent for alle typer biler opp til totalvekt på 7500kg hvor vi utfører Eu-kontroll/PKK, Servicer med original garanti, 4hjulkontroll med moderne utstyr, AC-service og reparasjon, oppgradering til DAB+ i din bil, montering av ekstra utstyr, arbeid på motorsport biler, ombygginger, ja "alle" typer reparasjoner, samt vi har hjulutrustningsverksted med dekkhotell til utrolig gode priser. Vi har et av områdets laveste priser på tjenester om kvalitet og tilbud sammenlignes!

Levering av deler vi selv ikke har import av tar vi fra Meca med den meget gode garantiordningen som finnes der. For timebestilling eller mer info, ta kontakt på tlf 62362100 eller send en mail til verkstedskontoret verksted@bcb.no

Når skal bilen på EU-kontroll?

Trykk på dette bilde av skilt, så føres du videre til vegvesen sin søke side.

Sjekk EU kontroll med registreringsnummer

PKK

EU-kontroll - Periodisk kjøretøykontroll

Hensikten med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som er den korrekte benevnelsen, er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.
Statens vegvesen sender ikke lenger ut innkalling til kontroll av kjøretøy. Du må selv følge med og avtale tid for kontrollen, slik at bilen din blir kontrollert og godkjent før utløpet av fristen. MECA bilverksteder er godkjent for å utføre EU-kontroll. Våre mekanikere har kompetanse og utstyr som tilfredsstiller de krav som din bilprodusent forventer. 

Hvem utfører EU-Kontroll?

Kontrollen får du gjennomført hos kontrollorganer som er godkjent av Statens vegvesen. MECA bilverksteder er godkjent for å utføre EU-kontroll.

Når skal bilen kontrolleres?

Kontrollmåneden bestemmes av siste siffer på kjøretøyets registreringsnummer.

 • 1 som siste siffer framstilles i januar
 • 2 som siste siffer framstilles i februar
 • 3 som siste siffer framstilles i mars
 • 4 som siste siffer framstilles i april
 • 5 som siste siffer framstilles i mai
 • 6 som siste siffer framstilles i juni
 • 7 som siste siffer framstilles i november
 • 8 som siste siffer framstilles i august
 • 9 som siste siffer framstilles i september
 • 0 som siste siffer framstilles i oktober

Kjøretøyet kan kontrolleres inntil fire måneder i forkant av kontrollmåneden.

Service

Service er det viktigste du gjør for bilen din

Å gjennomføre service er det viktigste du kan gjøre for å forlenge bilens kvalitet og levetid. Et MECA stempel i serviceheftet viser at du tar ekstra godt vare på bilen din.

Vi anbefaler at du gjennomfører årlig service på bilen. Av over 550 000 årlige bilbergingsoppdrag i Norge skyldes flesteparten mindre utfordringer knyttet til bilholdet, slik som flatt batteri/startvansker og motorfeil. En årlig service vil sikre at bilen din har de beste forutsetninger for å fungere optimalt og minsker sannsynligheten for spontane reparasjoner.

Når du gjennomfører service på bilen hos et MECA-verksted er ett års MECA Veihjelp inkludert. Da kan du være trygg på at dersom du er uheldig og får et stopp - så er hjelpen nær. 

Ta servicen hos BCB Motorsenter som er et godkjent MECA verksted!

 ......Husk! Bilens garanti gjelder også når du tar service hos oss / MECA!

 

Veihjelp

Hjelp er underveis

Når du tar service hos oss, er ett års MECA Veihjelp inkludert. Alltid.

For deg som bileier er det viktig å vite at du kan ferdes trygt rundt i egen bil, uten fare for at den skal stoppe opp. Det kan allikevel være mange årsaker til at man noen ganger er uheldig og får et stopp. Da er det spesielt viktig at bilen er dekket av MECA Veihjelp som sikrer at både du og bilen din blir plukket opp - kostnadsfritt.

Når du tar service på bilen din hos oss inngår ett års MECA Veihjelp. Er du uheldig og får en teknisk feil, går tom for drivstoff, punkterer, mister nøkkelen eller låser deg ute av bilen - så kommer vi og hjelper deg. Vi frakter både deg og bilen din til nærmeste verksted - uten kostnad. 

Med MECA Veihjelp får du hjelp hele døgnet - alle dager. Ring vår sentral på telefon 91503113 dersom du har behov for umiddelbar veihjelp-assistanse. Du skal være trygg som kunde på et MECA-verksted.

MECA anbefaler at du tar årlig service på bilen din. På denne måten legger du forholdene til rette for at bilen skal ha optimal drift og vedlikehold. Bestill time for service av din bil hos oss nå.

Les forsikringsbetingelsene her:

Garanti

Garantier og reklamasjonsrett – din bil og ditt valg

Dersom bilen din omfattes av garantier*, fortsetter de å gjelde også etter besøket på oss som er et MECA verksted. Det skyldes at vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til de samme kvalitetskrav som bilforhandler. Et MECA-stempel i serviceheftet viser at bilen er tatt godt vare på.

Velger du merkeverksted for å være på den "sikre siden" når bilen skal vedlikeholdes i løpet av nybilgarantien? Det er ikke nødvendig. Det er din bil - og ditt valg når du skal velge bilverksted. 

Alle MECA-verksted er offentlig godkjente verksted som oppfyller de samme nødvendige kvalitetskrav som forhandleren gjør. Når du leverer bilen din til oss kan du være sikker på at alt arbeid utføres i henhold til bilens krav - og med nybilgarantien i behold. 

MECA-verksteder er godkjent bilverksted av Statens vegvesen. Godkjenningen reguleres av forskrift om kjøretøyverksted, fastsatt av Vegdirektoratet. Forskriften stiller strenge krav til både lokaler, teknisk utstyr, kompetanse, og kvalitetsstyringssystem.

*) Vedr. rustgaranti, setter bilprodusentene helt spesielle betingelser for hva som gjelder. Her anbefaler vi å kontakte importøren eller dennes forhandler. 

Bare det beste for bilen din

Vi som samarbeider med en av Skandinavias ledende aktører innenfor bilreservedeler, verktøy og verkstedsutstyr. Her benyttes det kun reservedeler av originalkvalitet eller bedre, og med Meca sitt effektive logistikksystem kan vi sørge for at riktig del er på rett sted til rett tid. 

Vi har gjennom Meca tilgang til verktøy, diagnose- og verkstedsutstyr for å kunne utføre et korrekt arbeid på nettopp din bil. 

Når man bygger biler, kommer alle delene fra ulike underleverandører. Bremsene kommer fra én produsent, lyddemperen fra en annen, lyskasteren fra en tredje, setene fra en fjerde.... De samme leverandørene benytter vi oss av sammen med MECA - for at vi alltid skal ha riktige deler til din bil på vårt verksted. Derfor kan vi love at alle eventuelle garantier på din bil også gjelder når du har fått utført service eller reparert bilen din hos oss som er et MECA-verksted.

meca konto

Hos oss kan du nå få MECA konto!

Ikke utsett service og nødvendige reparasjoner.

Med MECA konto bestemmer du selv hvordan og når du vil betale. Bestill time idag og søk om MECA konto direkte på verkstedet når du er der eller søk på forhånd her:

  Søk Meca Betalingskort her:

 Enklere blir det ikke!

 • inntil kr 30 000,- i kreditt
 • 24 måneders rentefri delbetaling
 • 30-60 dagers avgiftsfri kreditt
 • finn en betalingsplan som passer for deg

Representativt eksempel for delbetaling 12 måneder* 


Kredittbeløp/Kjøp
15 000 kr 

 

Årsrente
0 % 

 

Adm.gebyr/mnd
25 kr 

 

Etableringsgebyr
245 kr 

 

 

 

 

 

 

 

Effektiv rente
6,37 %

 

Kredittkostnad
545 kr 

 

Ord. delbet./mnd**
1 275 kr

 

Totalbeløp
15 545 kr 

 

*Eksempelet baseres på kjøp gjort den femtende dagen i kalendermåneden og er beregnet 25-01-2016. Eksempelet forutsetter at renter og gebyrer er uforandret under hele kredittperioden. Andre måter å utnytte kreditten, kan medføre en høyere eller lavere effektiv rente. Den effektive renten er beregnet i henhold til forskrift om kredittavtaler mv.

**Beløp avrundes opp til nærmeste krone. Måneden etter valgt delbetalingsplan påløper etableringsgebyr på ordinært delbetalingsbeløp. Etableringsgebyret er inkludert i Kredittkostnad og Totalbeløp

Informasjon:

Det er viktig uansett formål å benytte forbrukslån med forsiktighet. Vær ærlig med deg selv om et forbrukslån utgjør fare for din økonomiske situasjon. Tenk nøye gjennom hvordan du skal betale tilbake og følg betalingsplanen. 


MECA bilverksted Godkjent av Statens vegvesen for EU-kontroll Periodisk kjøretøykontroll EU-kontroll